Sosul de spaghete consistent este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 195 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 88 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cârnați în vrac, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Sos Consistent De Spaghete, Sos Consistent De Spaghete De Casă, și Sos de spaghete de casă bogat și consistent.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2-3 ore sau până când sosul atinge consistența dorită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3
Serviți imediat. Sau se răcește și se toarnă în borcane; acoperiți și refrigerați.