Sosul de spaghete consistent este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 195 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 88 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cârnați în vrac, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Sos Consistent De Spaghete, Sos Consistent De Spaghete De Casă, și Sos de spaghete de casă bogat și consistent.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2-3 ore sau până când sosul atinge consistența dorită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3
Serviți imediat. Sau se răcește și se toarnă în borcane; acoperiți și refrigerați.