Nevoie de un fără gluten, fără lactate și sos primar? Sosul Coney ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, usturoi, glutamat monosodic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos De Hot Dog Coney.., Sos Insula Coney, și Sos Clasic Coney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sotează carnea de vită măcinată timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc bine. Despărțiți-vă cu o furculiță până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați apa, ceapa, usturoiul, sosul de roșii, pudra de chili, glutamatul monosodic și sarea. Se lasă la foc mic timp de 10 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Msg
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore