Sos Coney

Sos Coney
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și sos primar? Sosul Coney ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, usturoi, glutamat monosodic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos De Hot Dog Coney.., Sos Insula Coney, și Sos Clasic Coney pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sotează carnea de vită măcinată timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc bine. Despărțiți-vă cu o furculiță până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați apa, ceapa, usturoiul, sosul de roșii, pudra de chili, glutamatul monosodic și sarea. Se lasă la foc mic timp de 10 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista