Sorbet de pepene verde în coji de tei
Sorbetul de pepene verde în coji de tei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 69 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 24 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, suc de pepene verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 1948. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet De Pepene Verde, Sorbet De Pepene Verde, și Sorbet De Pepene Verde.
Instrucțiuni
Încălziți siropul de porumb și zahărul într-o cratiță mică până când zahărul este dizolvat. Se amestecă în suc de pepene verde.
Se toarnă amestecul în aparatul de înghețată și se face conform instrucțiunilor producătorului.
Se pune în congelator pentru a solidifica și mai mult sorbetul.
După ce sorbetul este gata, pregătiți limes. Feliați limele în jumătate, pe lungime. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în porțiune albă de var pentru a sculpta carnea. Folosiți mâinile pentru a scoate carnea din var. Dacă vă aflați în zona albă, ar trebui să o puteți scoate dintr-o singură bucată și să lăsați coaja complet curată. Spălați și uscați cojile înainte de utilizare.
Scoateți sorbetul în tei și suprafață netedă cu o spatulă.
Adăugați chipsuri de ciocolată tocate/mini la suprafață, astfel încât să semene cu semințele de pepene verde. Neteziți din nou sorbetul. Acoperiți limele cu folie de plastic sau puneți-le în recipient și înghețați până când sunt gata de servire.