Somon și sparanghel în Phyllo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somon și sparanghel în Phyllo. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 348 de calorii , 29 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 4 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, aluat filo, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Filo cu sparanghel și nuci (alias Baklava cu sparanghel) cu sos Avgolemono , Sparanghel învelit cu Filo și Sparanghel înfășurat cu Filo .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert; adauga sparanghel. Gatiti timp de 3 minute sau pana devine crocant.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; se usucă și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, înlocuitorul de ou, ceapa, tarhonul, sare și piper; pus deoparte.
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru, cu partea scurtă spre fund; pulverizați cu spray de gătit. Repetați cu încă o foaie de filo. Păstrați phyllo rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea.
Întindeți 2 linguri rotunjite din amestecul de brânză cremă peste treimea inferioară a dreptunghiului până la dimensiunea unui file de somon. Acoperiți cu șase jumătăți de sparanghel și un file de somon. Îndoiți părțile laterale și marginea inferioară peste file și rulați închideți somonul; tăiați capătul filoi dacă este necesar. Pulverizați cu spray de gătit.
Puneți cu cusătura în jos pe o foaie de copt neunsă. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tobacco Road Pinot Noir, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Tobacco Road Pinot Noir, Vin]()
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.