Somon și sparanghel în Phyllo

Somon și sparanghel în Phyllo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somon și sparanghel în Phyllo. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 348 de calorii , 29 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 4 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, aluat filo, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Filo cu sparanghel și nuci (alias Baklava cu sparanghel) cu sos Avgolemono , Sparanghel învelit cu Filo și Sparanghel înfășurat cu Filo .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert; adauga sparanghel. Gatiti timp de 3 minute sau pana devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți și clătiți sub apă rece; se usucă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, înlocuitorul de ou, ceapa, tarhonul, sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru, cu partea scurtă spre fund; pulverizați cu spray de gătit. Repetați cu încă o foaie de filo. Păstrați phyllo rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Întindeți 2 linguri rotunjite din amestecul de brânză cremă peste treimea inferioară a dreptunghiului până la dimensiunea unui file de somon. Acoperiți cu șase jumătăți de sparanghel și un file de somon. Îndoiți părțile laterale și marginea inferioară peste file și rulați închideți somonul; tăiați capătul filoi dacă este necesar. Pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Puneți cu cusătura în jos pe o foaie de copt neunsă. Repetați cu ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tobacco Road Pinot Noir, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista