Somon în coji de porumb

Somon în coji de porumb
Somonul din coji de porumb este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 595 calorii. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Dacă aveți la îndemână sare și piper, orez, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb, Aztec porumb BBQ ' D în coji, și Porumb la grătar în coji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: șir de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Într-o cratiță medie, aduceți apa și orezul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți, neacoperit, timp de 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți din căldură și scurgeți excesul de lichid, dacă este necesar.
5
Transferați orezul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Adăugați ciupercile. Acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute. Descoperă tigaia. Creșteți căldura la mediu-mare și continuați să gătiți până când lichidul se evaporă, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci în orez și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați fileurile de somon pe ambele părți cu sare și piper, după gust. Lucrând în loturi, puneți 2 coji de porumb pe lungime în fața dvs. cu partea largă în fața dvs., suprapunându-se reciproc pe laturile lungi. Împărțiți orezul în sferturi. Puneți 1/4 din orez în centrul cojilor. Puneți 1 file de somon deasupra. Îndoiți părțile lungi și capetele peste umplutura de orez și somon. Legați cu șnur de bucătărie. Continuați cu restul de orez, somon și coji de porumb. Aranjați-le pe o foaie de copt și coaceți până când somonul este complet gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește cu sos de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1
Combinați sucul de scoici și vinul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați în crema. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se ia de pe foc, apoi se amestecă mărarul și cilantro. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Select)
Antica Chardonnay (Munte Select)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista