Somon Teriyaki Portocaliu

Somon Teriyaki Portocaliu
Reteta de somon Teriyaki portocaliu este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 273 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de soia, suc de portocale, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon Teriyaki Portocaliu, Somon Teriyaki Portocaliu, și Teriyaki De Somon Portocaliu-Arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas de copt pătrat de 8 inci, amestecând cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
3
Adăugați pește în vasul de copt; sos de lingură peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungându-se ocazional cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista