Somon răcit cu sos de castraveți-mărar

Somon răcit cu sos de castraveți-mărar
Somonul răcit cu sos de castraveți-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 251 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, boabe de piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Castraveți Răcită Cu Somon Afumat Și Mărar, Supă de castraveți răcită cu somon afumat și mărar, și Somon Cu Sos De Castravete-Marar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați apa, vinul, ceapa și boabele de piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați cu atenție somonul. Acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Cu o spatulă, îndepărtați cu grijă somonul; aruncați lichidul de gătit. Se răcește somonul timp de 10 minute; la frigider până se răcește. Într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Dr.Konstantin Frank Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. Konstantin Frank Chardonnay
Dr. Konstantin Frank Chardonnay
Dintr-o epocă excelentă, aromele de fructe ale acestui vin strălucesc cu adevărat. Caracterizat prin note de ananas proaspăt, caise uscate și caprifoi. Se termină cu o senzație de gură minerală, cremoasă.Împerechează acest vin cu mâncăruri prăjite sau mâncăruri grele din fructe de mare și paste cu sosuri cremă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista