Somonul mediteranean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 313 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Somon mediteranean pentru doi, Somon Mediteranean, și Somon Mediteranean.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați sare și piper pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Așezați peștele într - un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Combinați roșiile și ingredientele rămase într-un castron; amestec de lingură peste pește.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.