Somon la grătar cu Salsa de roșii carbonizate

Somon la grătar cu Salsa de roșii carbonizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu Salsan de roșii carbonizate. Această rețetă servește 6 și costă 4,34 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, și Tigaie somon la grătar cu Salsa de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați primele 4 ingrediente pe o tigaie pentru pui și fierbeți 10 minute sau până când roșiile sunt fragede și ceapa este ușor înnegrită. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Roșii de bază; aruncați miezurile. Tăiați grosolan roșiile, ardeii, ardeii iute și ceapa; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ArdeiArdei
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați coriandru, ulei, sare și piper negru; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătiți 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Se acoperă cu aproximativ 2 linguri de salsa; garnisiți cu cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
CimbruCimbru
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista