Somon Glazurat Cu Bourbon

Somon Glazurat Cu Bourbon
Somonul glazurat cu Bourbon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ceapă verde, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Somon Glazurat Cu Bourbon, Somon Glazurat Cu Bourbon Crocant, și Somon glazurat cu bourbon de afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați fileuri de somon. Sigilați punga și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți fileurile din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Așezați fileurile pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 11 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Presărați fiecare file cu 1/2 linguriță de semințe de susan și 1 lingură de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
CeapăCeapă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista