Somon cu Escarolă și lămâie

Somon cu Escarolă și lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul cu Escarolă și lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, file de somon, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Somon prăjit cu lămâie cu Escarolă, sparanghel și cartofi, Pachete de somon și Escarole cu unt de lămâie-tarhon, și Cod Cu Escarole Și Lămâie.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista