Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind
Rețeta de somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 390 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, sos de soia, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos, Aripioare de pui la grătar cu sos de grătar Tamarind Chipotle, și Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul de canola într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă în tigaie; saut 2 minute, amestecând frecvent.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați 1 cană de apă fierbinte, Extract de Tamarind, zahăr brun și piper roșu măcinat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de soia dulce și uleiul de susan închis la culoare.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti somonul, combinați panko, nucă de cocos și turmeric într-un castron puțin adânc.
Presărați somonul uniform cu sare, coriandru și piper. Fileuri de dragare în amestec panko.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri de somon în tigaie, cu pielea în sus; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă fileurile; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.