Somon cu cremă de mazăre dulce
Somonul cu cremă de mazăre dulce necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 432 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de piper, sare, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Copt În Smântână Cu Dafin Dulce, Cimbru Și Mărar, Somon copt în smântână cu dafin dulce, cimbru și mărar; bucătăria hrănită și un cadou, și Salată De Mazăre Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți 30 de secunde.
Adăugați mazărea verde în tigaie; gătiți 1 minut, amestecând frecvent.
Adăugați bulion și 1/4 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Gatiti 4 minute sau pana cand mazarea este frageda.
Transferați amestecul de mazăre într-un robot de bucătărie și procesați 2 minute sau până când este neted. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând lichid; aruncați solidele. Se amestecă jumătate și jumătate și mărar tocat. Acoperiți și păstrați cald.
Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie.
Așezați tigaia la foc mediu-mare.
Presărați fileurile de somon uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gatiti 2 1/2 minute. Întoarceți cu grijă peștele; gătiți 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de mazăre și orez.
Garnisiți cu crengute de mărar, dacă doriți.
Notă de vin: aromele verzi (mazăre, mărar și ceapă verde) din acest fel de mâncare ar putea fi ușor oglindite de un sauvignon blanc proaspăt, cu gust verde. Cu toate acestea, prefer să servesc acest lucru cu un german sptlese riesling în schimb. Caracterul pur fructat și floral al riesling-ului este un contrapunct rafinat pentru bogăția somonului. Încercați Pfeffingen "Ungsteiner Herrenberg" Riesling Sptlese 2004 din Pfalz, Germania ($20). -- Alina Gorghiu
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.