Snapper Tacos De Pește

Snapper Tacos De Pește
Reteta Snapper Tacos de pește ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 30 minute. Pentru $14.81 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1071 calorii, 189g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de ulei vegetal, salsa, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos Cu Snapper Roșu La Grătar, Tacos Snapper cu cremă Chipotle, și Roșu Snapper Gefilte Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Periați și ungeți grătarul grate.In un castron mic, se amestecă împreună ardei iute și 1 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Presărați așchii de lemn peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2
Așezați ardeii iute peste cea mai fierbinte parte a focului. Grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Grătiți peștele peste cea mai fierbinte parte a focului până când este opac și frumos carbonizat, 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă largă, întoarceți cu grijă peștele și grătiți până când sunt fierte, încă 3 până la 4 minute.Pentru un grătar pe gaz: creșteți 1 arzător la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Încălziți o cutie de fumător pe jumătate plină cu așchii de lemn până la fumat, apoi reduceți focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
4
Așezați ardeii iute peste elementele de încălzire. Grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Grătiți peștele peste elementele de încălzire până când este opac și frumos carbonizat, 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă largă, întoarceți cu grijă peștele și grătiți până când sunt fierte, încă 3 până la 4 minute.Tăiați aproximativ ardeii iute la grătar și puneți-i într-un castron mic. Strângeți 1 sau 2 pene de var peste ele și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați peștele pe o scândură și fulgi fiecare file în bucăți mici. Pentru a asambla tacos-urile de pește la grătar, așezați mai multe bucăți de pește și niște ardei iute la grătar deasupra a 2 tortilla de porumb caldă stivuită. Se acoperă cu salată, salsa, ceapă, roșii, castraveți și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se ornează cu câteva liniuțe de sos de ardei iute și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
7
Servește 6 la 8.Adaptat din Williams-Sonoma pe grătar, de Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista