Snapper Roșu-Tartele De Roșii

Snapper Roșu-Tartele De Roșii
Red Snapper-Tartlets de roșii este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 751 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, brânză feta, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, roșii prăjite și ardei roșu, și Tartele De Roșii.

Instrucțiuni

1
Desfaceți foaia de patiserie; tăiați în 6 porții egale.
2
Rulați fiecare porție la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată. Montați fiecare porție într-o tigaie de tartă de 4 inci fără grăsime, cu fund detașabil; tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se presara cu suc de lamaie. Gatiti 6 pana la 7 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita; se răcește ușor. Fulgi de pește în bucăți de mușcătură și transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați roșii și brânză; aruncați ușor pentru a combina. Se amestecă uniform amestecul în tigăi de tartă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Combinați ouăle și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu cu un tel de sârmă. Se amestecă uniform amestecul peste umplutura de pește în tigăi de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Așezați torturile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când blaturile sunt ușor rumenite și centrele sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigailor înainte de servire.
11
Notă de vin: Snapper și roșii îmi amintesc de Marea Mediterană. Orice vin alb de pe coasta mediteraneană ar funcționa, dar Skouras Moschofilero unic proaspăt și crocant (10 USD-1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
SnapperSnapper
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
din Peloponez în Grecia sună grozav pentru mine.-- Steven Geddes

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista