Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili

Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili
Rețeta Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 30 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei iute Thailandezi, zahăr, snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Vietnam 's Ocean Bounty-Snapper roșu la grătar, lemongrass, chili' s, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pentru întregul pește, faceți 2-3 tăieturi de 1/4 " în diagonală pe corpul peștelui .Smash tulpinile de lemongrass. Rezervați aproximativ o tulpină de 1" și tocați mărunt sau zdrobiți în mortar și pestle.In castron, combina usturoi, sos de pește, zahăr, ulei, chili, lemongrass zdrobit în ambele forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați chili-ul tăiat cubulețe să se infuzeze în marinată timp de aproximativ 5 minute, apoi îndepărtați ardeii iute și lăsați-l deoparte pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3
Se toarnă marinada peste pește. Pentru întregul pește, așezați tulpinile de lămâie zdrobite în cavitatea corpului peștelui. Acest lucru va da un plus de aromă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Lăsați marinada aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Puneți peștele pe grătarul fierbinte. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru fileuri, 10 minute pe fiecare parte pentru pestele intreg sau pana cand este fiert dupa bunul plac. Timpul de gătit pentru snapper întreg va depinde, de asemenea, de mărimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
SnapperSnapper
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți peștele de pe grătar și îmbrăcați-l cu chili-ul tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista