Microunde Red Snapper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 343 de calorii, 27 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 2,11 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați smântână, iarbă de mărar, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snapper roșu la grătar cu sos de ardei roșu prăjit, Snapper roșu egiptean în sos de mentă și ardei roșu și Ceviche de roșu roșu cu jalapeno și ceapă roșie.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în bucăți de mărimea unei porții; puneți într-un vas de mică adâncime, neuns, care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Scurgeți lichidul.
3
Între timp, combinați smântâna, maioneza, laptele, muștarul și mărarul; stropiți 1/2 cană peste pește. Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 3 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Serviți cu orez și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.