Snapper cu Salsa caldă în stil Italian

Snapper cu Salsa caldă în stil Italian
Rețeta Snapper cu Salsan cald în stil Italian este gata în aproximativ 13 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 215 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii, Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii, și Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Salsa Caldă În Stil Italian. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați fileuri cu piper; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
4
Adăugați fileuri în tigaie. Gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand fileurile se fulg usor atunci cand sunt testate cu o furculita.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; acoperiți uniform cu Salsa caldă în stil Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
6
Se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Combinații Aromate
8
Pentru o garnitură rapidă și gustoasă, amestecați 2 linguri de ceapă verde tocată; 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin; 1 cățel de usturoi, tocat; 1/4 linguriță frunze de rozmarin uscate; și 1/4 linguriță sare în 1 1/2 căni de orez fiert. Puf cu o furculiță până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
Orez FiertOrez Fiert
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista