Smoothie De Mic Dejun Cu Mango Cu Pepene Galben

Smoothie De Mic Dejun Cu Mango Cu Pepene Galben
Melon Mango mic dejun Smoothie este o rețetă mexicană care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de banane, iaurt de vanilie, granola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Smoothie De Mic Dejun Cu Mango Cu Pepene Galben, Smoothie de mic dejun cu fulgi de ovăz Mango - easy Mango s, și Smoothie De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz Mango-Bananan.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista