Smoky Black Bean Dip
Smoky Black Bean Dip este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 363 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, oregano, ardei iute chipotle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Smoky Black Bean Dip, Smoky Black Bean Dip, și Smoky Black Bean Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Tăiați grosier slănina.
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Se adauga ceapa si ardeiul gras; saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 6 minute.
Se adauga chimion si oregano; saut 1 minut.
Adăugați fasole cu lichidul și chipotles. Se fierbe la foc mediu-mic până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Transferați 1 cană de amestec de fasole în procesor. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul amestecat în amestecul de fasole rămas. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în castron. Acoperiți și refrigerați 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Răciți scufundarea și slănina separat.) Se amestecă jumătate de slănină în baie. Se acoperă cu smântână.
Se presară coriandru și slănină rămasă.
Serviți dip răcit sau la temperatura camerei.
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.