Smochine umplute cu migdale și chipsuri
Smochinele umplute cu migdale și chipsuri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați migdale decolorate, smochine, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Risotto Cu Smochine Și Migdale, Ricotta Cu Smochine Proaspete Și Migdale Dulci, și Pere și smochine condimentate prăjite cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Tăiați fiecare smochin în jumătate. (Dacă nu găsiți smochine proaspete și doriți să folosiți smochine uscate, tăiați o mică deschidere în partea de sus a smochinei și faceți un buzunar pentru umplutură.)
Într-un bol mic de amestecare, combinați chipsuri de ciocolată, migdale și vin. Lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de umplutură în fiecare jumătate de smochin.
Coaceți pe o foaie de cookie timp de 10 minute.