Smochine cu miere și șampanie

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 103 calorii. Dacă $2.19 pe portie se încadrează în bugetul dvs., smochine cu miere și șampanie ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă caldă, coajă de lămâie, smochine calimyrna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Smochine În Miere, și Crostata de pere cu smochine și miere.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați smochinele și apa și lăsați să stea 1 oră.
Adăugați vinul, mierea, zahărul, coaja de lămâie și frunzele de dafin și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți smochinele până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Cu o lingură cu fante, transferați smochinele într-un castron. Fierbeți lichidul de gătit până la sirop, 6 până la 8 minute.
Scoateți fâșiile de coajă de lămâie și frunzele de dafin și turnați siropul peste smochine.
Se presară cu semințele de fenicul și se servește cald.