Slow-Cooker Hot Reuben Spread ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 26. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, cremă de brânză, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Slow-Aragaz Fierbinte Reuben Răspândit, Răspândirea Reuben Gătită Lent, și Aragaz Lent Reuben Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 1 până la 2 1/2 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă toateingrediente, cu excepția biscuiților; lingură în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 1 oră sau până când brânza este topită. Se amestecă până labrânza este netedă; acoperiți și gătiți cu 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii răspândirii.