Crisp Chickpea Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 305 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, semințe de susan, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Crisp Zucchini și Slaw de mere, Supă Cremoasă De Năut Cu Chorizo Crocant, și Farinata (Năut Crocant-Făină Cr Amperpes).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, oțetul, apa, sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Iaurt
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați nautul, varza, țelina și morcovii; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Varză
Morcov
țelină
3
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
4
Transferați slaw într-o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor sau 2 recipiente portabile. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire; slaw păstrează până la 3 zile.