Sirop De Arțar Pui Coreean Teriyaki

Sirop De Arțar Pui Coreean Teriyaki
Reteta sirop de arțar pui coreean Teriyaki este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 5 porții cu 423 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, apă, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Aripi De Pui Coreene Teriyaki Picante La Cuptor, Pui și vafe cu sirop de arțar TABASCO, și Pui prăjit și vafe cu sirop de unt de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia, 1 cană de apă, sirop de arțar, ulei de susan, usturoi, ghimbir și piper într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Puneți deoparte 1/3 cană din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Puneți puiul în pungă, sigilați și marinați cel puțin 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Așezați orezul într-o cratiță cu 2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți ușor un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Se toarnă marinada din pungă într-o cratiță și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se amestecă amidonul de porumb și se gătește și se amestecă până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
7
Puneți puiul în vasul de copt pregătit. Ungand frecvent cu rezervat 1/3 cana marinata, se fierbe 8 minute pe fiecare parte, până când sucurile rula clar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Puneți puiul peste orezul fiert și acoperiți cu marinată fiartă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista