Reteta Placinta ciobanului este gata în aproximativ 1 oră și 11 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Acest fel principal are 616 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cimbru, piper măcinat, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.