Sfincioni cu Broccoli, Ricotta și roșii uscate la cuptor
Sfincioni cu Broccoli, Ricottan și roșii uscate la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 478 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, Rețetă de bază pentru aluat de pâine, ulei de măsline virgin plus 4 linguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cum se prepară roșii uscate la soare (uscate la cuptor) de casă, Roșii Uscate La Cuptor, și Roșii Uscate La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul și plăcile de copt la 450 de grade.
Împărțiți aluatul în 2 bucăți, unul puțin mai mare decât celălalt, și rulați în 2 runde cu diametrul de aproximativ 12 inci, din nou unul puțin mai mare decât celălalt.
Așezați foaia mai mare pe paletă și întindeți-o cu sare de mare grosieră.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați broccoli și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, amestecând constant, aproximativ 10 până la 12 minute. Se lasă să se răcească și se condimentează cu mai multe grătare de nucșoară proaspătă.
Ungeți foaia mare cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și presărați cu jumătate din firimiturile de pâine.
Întindeți ricotta peste foaie și ungeți la 1 inch de margine.
Așezați bucățile de broccoli deasupra ricottei și presărați cu uleiul de măsline rămas și apoi cu pesmet.
Așezați o bucată mai mică de aluat deasupra și rotiți marginile de jos și de sus împreună pentru a sigila.
Ungeți blatul cu apă și apoi uleiul și glisați pe țiglă în cuptor și coaceți 20 până la 25 de minute până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.