Sfeclă Prăjită Cu Balsamic Alb Și Sos De Citrice

Sfeclă Prăjită Cu Balsamic Alb Și Sos De Citrice
Sfecla prăjită cu Balsamic alb și sos de citrice este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare de mare; mai mult, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor, Salată de paste cu ardei roșii prăjiți și busuioc cu pansament Balsamic alb, și Salată și sos de rucola cu sfeclă și citrice.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 232°. tăiați, curățați și tăiați sfecla în pene de 1 inch. Aruncați verdele sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți sfecla într-un vas de copt superficial de 9x13 inci (sau similar), aruncați-le cu uleiul de măsline și sarea până când sunt acoperite bine, apoi aranjați-le într-un singur strat. Prăjiți sfecla, amestecând după 20 de minute, până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță sau o frigăruie și ușor rumenită pe margini, 30 până la 40 de minute. Între timp, bateți sucul de portocale, oțetul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți sfecla din cuptor și, în timp ce sunt încă fierbinți, stropiți pansamentul peste ele, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei pentru a contopi aromele. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se servește la temperatura camerei sau se încălzește ușor, acoperit cu arpagic, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Calorii
1
90, grăsime
2
7, Calorii Grase
1
60, Grăsimi Saturate
2
1, proteine
3
1, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
260, colesterol
6
0, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista