Sfeclă Prăjită Cu Balsamic Alb Și Sos De Citrice
Sfecla prăjită cu Balsamic alb și sos de citrice este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare de mare; mai mult, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor, Salată de paste cu ardei roșii prăjiți și busuioc cu pansament Balsamic alb, și Salată și sos de rucola cu sfeclă și citrice.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 232°. tăiați, curățați și tăiați sfecla în pene de 1 inch. Aruncați verdele sau salvați pentru o altă utilizare.
Puneți sfecla într-un vas de copt superficial de 9x13 inci (sau similar), aruncați-le cu uleiul de măsline și sarea până când sunt acoperite bine, apoi aranjați-le într-un singur strat. Prăjiți sfecla, amestecând după 20 de minute, până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță sau o frigăruie și ușor rumenită pe margini, 30 până la 40 de minute. Între timp, bateți sucul de portocale, oțetul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic până când sarea este dizolvată.
Scoateți sfecla din cuptor și, în timp ce sunt încă fierbinți, stropiți pansamentul peste ele, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei pentru a contopi aromele. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar.
Se servește la temperatura camerei sau se încălzește ușor, acoperit cu arpagic, dacă se folosește.
1, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
8, Grăsimi Polinesaturate