Sfeclă Portocalie Gingered
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Sfecla portocalie Gingered ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sfeclă, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sfeclă Portocalie Gingered, Sfeclă prăjită în sirop de ghimbir, și Morcovi Portocalii Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor. Pune deoparte.
Combinați ghimbirul, marmelada și sucul de portocale într-un castron mic, amestecând bine. Pune deoparte.
Așezați sfecla într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială sau tigaie jellyroll.
Coaceți la 450 timp de 12 minute.
Scoateți sfecla din cuptor și periați cu amestec de ghimbir-portocaliu. Reveniți la cuptor și coaceți încă 10 până la 12 minute sau până se înmoaie.