Nevoie de un farfurie pescatariană? Sepie umplută: Seppie Ripiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, pene de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, și Supă de sepie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați sepia tocată cu pesmet și ouă. Se toacă 2 căței de usturoi și se adaugă cu ceapa și 1/3 cană de pătrunjel în amestecul de pesmet. Se amestecă laptele și 3 linguri ulei și se amestecă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sepie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați sare și piper, după gust, brânză, măsline și roșii. Folosind mâinile, amestecați bine și umpleți fiecare dintre sepiile întregi cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sepie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
3
Tăiați bine cățelul rămas de usturoiși adăugați într-un castron mic împreună cu restul de 3 linguri de patrunjel. Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține Sepia în 1strat, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul tocat fin și pătrunjelul. Când aromatele încep să sizzle, aranjați sepia umplute în tigaie, cu partea deschisă în jos. Se rumenesc aproximativ 3 până la 4 minute, apoi se întorc cu grijă și se rumenesc pe cealaltă parte. Când se rumenesc pe ambele părți, adăugați vin alb în tigaie, reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute sau până când Sepia este fragedă. Dacă tigaia începe să pară uscată, adăugați mai mult vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sepie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți, și cantitatea mică de sos rămasă în tigaie spooned peste sepie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Sepie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii