Scândură De Arțar-Cotlete De Porc Umplute Italiene La Grătar
Scândură de arțar-Cotletele de porc umplute italiene la grătar sunt un fără gluten și primar felul principal. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, crutoane condimentate cu usturoi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes cu arțar-nuc ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Scândură De Arțar-Cotlete De Porc Umplute Italiene La Grătar, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere-Arțar, și Cotlet De Porc De Arțar La Grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul în aer liber pentru căldură medie-mare. Pregătiți o scândură de grătar de arțar prin înmuiere în apă conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați Cotletele de porc pe o suprafață curată și plană și tăiați dintr-o parte prin mijloc până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă. Puneți deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pâine Cu Nuci și Stafide
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa este moale și transparentă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă crutoanele: se amestecă până când crutoanele absorb bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Crutoane
6
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de brânză italiană și parmezanul. Puneți amestecul de legume-brânză în buzunarele fiecărui cotlet de porc. Închideți o parte a cotletului de porc peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Italiană
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Așezați Cotletele de porc pe scândura de grătar pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
8
Se presară rozmarin proaspăt și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rozmarin Proaspăt
9
Acoperiți și grătiți, întorcându-vă o dată, până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.