Scotch Bonnet Sos Fierbinte
Scotch Bonnet sos fierbinte este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 446 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o băutură. Dacă aveți usturoi, oțet distilat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Somon cu Scotch Bonnet - sos de ierburi și toasturi de ceapă, Pui nesimțit la grătar cu sos Scotch Bonnet și chutney de Mango, și Scotch Bonnet Marmeladă Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sos la foc mediu-mare, combinați uleiul, ardeii, usturoiul, ceapa și sarea; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Se toarnă în apă și se fierbe timp de 20 de minute sau până când ingredientele sunt moi. Se amestecă frecvent.
Scoateți din căldură și lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
Transferați amestecul într-un blender și curățați-l până se omogenizează.
Se toarnă oțet și zahăr; se amestecă până se amestecă. Păstrați la frigider .