Scorțișoară CrockPot Unt De Mere
Scorțișoară CrockPot unt de mere este un fără gluten și vegan condiment. O porție conține 76 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. 1221 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, măr, oțet de mere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crockpot Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz {Mere Scorțișoară}, Apple Scorțișoară Dovleac Crockpot Steelcut Ovăz, și Mere și scorțișoară Steelcut ovăz (Crockpot) / recapitulare Săptămânală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați merele tocate în crockpot (pentru un mini-crockpot, înjumătățiți rețeta).
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a acoperi.
Așezați setarea crockpot la scăzut, acoperiți și lăsați merele să gătească timp de 4 până la 6 ore.
Turnați merele în blender (poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi), lăsați-le să se răcească timp de 10 minute, apoi faceți piure.Întoarceți mărul în piure în crockpot, întoarceți setarea la mare și gătiți neacoperit timp de aproximativ 1 oră, verificându-vă pentru a amesteca la fiecare 10 minute.
Lăsați untul de mere să se răcească, apoi puneți-l în blender pentru un al doilea piure. Acest lucru ar trebui să-l facă frumos și creamy.It se va păstra la frigider câteva zile, îl puteți congela pentru utilizare ulterioară sau îl puteți păstra pentru depozitare sau cadou.