Scooped: mentă de ghimbir și Gelato de fasole espresso acoperit cu ciocolată
Această rețetă servește 2. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1769 calorii, 13g de proteine, și 158g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, jumătate de centimetru de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pietriș Springs Cafea & Ciocolata Acoperite Espresso Bean Inghetata, Scooped: Gelato de fistic cu sos de căpșuni, și Scooped: înghețată de mentă de ciocolată albă cu melasă de rodie.
Instrucțiuni
Se amestecă laptele și smântâna într-o oală grea și se pune la foc mic.
Adăugați menta și ghimbirul. Gatiti pana cand menta si ghimbirul sunt infuzate in lapte, aproximativ 40 de minute.
Se toarnă lactatele printr-o sită fină pentru a îndepărta menta și ghimbirul și se amestecă zahărul.
Lăsați amestecul să se răcească peste noapte (sau cel puțin 4 ore) la frigider.
Rotiți amestecul în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce se rotește, puneți vasul mare de amestecare în congelator.
Când înghețata s-a terminat de învârtit, scoateți-o din mașină direct în bol congelat și pliați în boabele de espresso zdrobite. Întoarceți vasul la congelator până când înghețata se solidifică, cel puțin 1 oră.
Treceți câteva linguri și împărțiți-le direct din castron. Gelato nu se îmbunătățește cu adevărat odată cu vârsta, așa că încercați să vă forțați să îl mâncați în câteva zile de la preparare. Dar noi nu într-adevăr prevăd că fiind o problemă.