Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz

Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz
Rețeta de biscuiți cu arțar-fulgi de ovăz ar putea satisface pofta dvs. Europeană în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 506 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 14. Un amestec de zahăr de cofetari, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încearcă Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz De Arțar, Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, și Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete, combinați făinurile, ovăzul, praful de copt, zahărul și sarea. Amestecați untul rece la cea mai mică viteză și amestecați până când untul este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
ZahărZahăr
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Combinați zeama, siropul de arțar și ouăle și adăugați rapid la amestecul de făină și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Se amestecă până se amestecă. Aluatul poate fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Aruncați aluatul pe o suprafață bine făinată și asigurați-vă că este combinat. Făinați-vă mâinile și un sucitor și rulați aluatul gros de 3/4 până la 1 inch. Ar trebui să vedeți bucăți de unt în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Tăiați în runde de 3 inci cu un tăietor simplu sau canelat și așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți blaturile cu spălare cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când blaturile sunt clare și interiorul este gata.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Pentru a face glazura, combinați zahărul cofetarilor, siropul de arțar și vanilia. Când biscuiții sunt gata, răciți timp de 5 minute și stropiți fiecare biscuit cu 1 lingură de glazură. Îmi place să stropesc niște ovăz nefiert deasupra, pentru garnitură. Cu cât biscuiții sunt mai calzi atunci când îi glazurați, cu atât glazura va fi mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De ArțarSirop De Arțar
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OvăzOvăz

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Biscuiți în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate4
Revista