Scoicile și usturoiul lui Scott Ure
Scoicile și usturoiul lui Scott Ure necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 193 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Spaghete cu scoici și usturoi, Usturoi Și Scoici Chili, și Scoici cu Linguini, usturoi și roșii.
Instrucțiuni
Spălați scoicile pentru a îndepărta murdăria sau nisipul.
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoiul; se sotează 1 minut sau până se înmoaie.
Se toarnă vinul alb. Se fierbe până când vinul s-a redus la jumătate din volumul inițial.
Adăugați scoici, capac și abur până când scoicile încep să se deschidă.
Adăugați unt, acoperiți și gătiți până când majoritatea sau toate scoicile se deschid. Aruncați orice care nu se deschide.
Transferați scoici și suc în 2 boluri mari.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.