Scoici în sos alb de lămâie
Nevoie de o felul principal pescatarian? Scoicile în sos alb de lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper măcinat, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoici cu sos de vin alb, Spaghete Și Scoici În Sos De Vin Alb, și Scoici cu gât mic aburit cu sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bine scoicile, aruncând orice este crăpat sau deschis.
Așezați scoici într-un castron mare; acoperiți cu apă rece și presărați cu făină de porumb.
Lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți și clătiți scoicile; pus deoparte. Aruncați făina de porumb.
Combinați scoici, ceapă tocată, șalotă și vin într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când majoritatea scoicilor sunt deschise.
Scoateți scoicile într-un castron de servire pe măsură ce se deschid; păstrați cald. Aruncați scoicile nedeschise. Aduceți lichidul rămas la fierbere; gatiti la foc mare pana se reduce la 1 cana.
Se toarnă lichidul printr-o sită și se lasă deoparte.
Topiți margarina într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte, rezervat 1 cană de lichid de scoică, coajă de lămâie, suc de lămâie și usturoi. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat si bule.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul, ceapa verde, sarea și piperul.
Se toarnă sosul peste scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.