Scoici în sos alb de lămâie

Scoici în sos alb de lămâie
Nevoie de o felul principal pescatarian? Scoicile în sos alb de lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper măcinat, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoici cu sos de vin alb, Spaghete Și Scoici În Sos De Vin Alb, și Scoici cu gât mic aburit cu sos de vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați bine scoicile, aruncând orice este crăpat sau deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
2
Așezați scoici într-un castron mare; acoperiți cu apă rece și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Scurgeți și clătiți scoicile; pus deoparte. Aruncați făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ScoiciScoici
5
Combinați scoici, ceapă tocată, șalotă și vin într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când majoritatea scoicilor sunt deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ScoiciScoici
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Scoateți scoicile într-un castron de servire pe măsură ce se deschid; păstrați cald. Aruncați scoicile nedeschise. Aduceți lichidul rămas la fierbere; gatiti la foc mare pana se reduce la 1 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă lichidul printr-o sită și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Topiți margarina într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte, rezervat 1 cană de lichid de scoică, coajă de lămâie, suc de lămâie și usturoi. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat si bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MargarinăMargarină
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul, ceapa verde, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
10
Se toarnă sosul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
SosSos
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista