Scoici umplute cu Crab și fructe de mare

Scoici umplute cu Crab și fructe de mare
Crab și fructe de mare umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ceapă, țelină, sos cremos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Scoici Umplute Cu Fructe De Mare, Scoici Umplute Cu Fructe De Mare Alfredo, și Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați cojile de paste și reveniți la fierbere. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 13 minute. Ei bine, într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, apoi clătiți cu apă rece până când pastele sunt reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se scurge bine.
3
În timp ce pastele se gătesc, amestecați carnea de crab, creveții, țelina, ceapa și sosul cremos de salată într-un bol de amestecare. Se amestecă brânza elvețiană mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CrabmeatCrabmeat
țelinățelină
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Umpleți fiecare coajă cu o parte din amestecul de fructe de mare și puneți-o într-un vas de servire. Păstrați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista