Scoicile cu sos de unt de tarhon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 215 calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoici arse cu sos de unt de tarhon, Scoici cu cremă de tarhon și salată de unt ofilită, și Scoici cu piure de cartofi cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei cu 1/2 lingură de unt la foc moderat. Condimentați scoicile cu 1/2 linguriță de sare și piper. Puneți jumătate de scoici în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai ați terminat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoate.
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei cu 1/2 lingură de unt în tigaie și gătiți scoicile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoate.
5
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți tigaia la foc moderat și adăugați vinul. Se fierbe până se reduce la aproximativ 2 linguri, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Bateți restul de 4 linguri de unt în vin. Untul nu trebuie să se topească complet, ci doar să se înmoaie pentru a forma un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, coaja de lămâie și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Se toarnă sosul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Recomandare de vin: pentru o dimensiune suplimentară a aromei cu acest fel de mâncare clasic de crustacee, încercați un pinot gris. Exemple interesante ies acum din Oregon.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.