Scoici cu sos de unt de tarhon
Scoicile cu sos de unt de tarhon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 215 calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoici arse cu sos de unt de tarhon, Scoici cu cremă de tarhon și salată de unt ofilită, și Scoici cu piure de cartofi cu sos de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei cu 1/2 lingură de unt la foc moderat. Condimentați scoicile cu 1/2 linguriță de sare și piper. Puneți jumătate de scoici în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai ați terminat, 1 până la 2 minute.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei cu 1/2 lingură de unt în tigaie și gătiți scoicile rămase.
Puneți tigaia la foc moderat și adăugați vinul. Se fierbe până se reduce la aproximativ 2 linguri, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la cea mai mică setare.
Bateți restul de 4 linguri de unt în vin. Untul nu trebuie să se topească complet, ci doar să se înmoaie pentru a forma un sos neted.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, coaja de lămâie și tarhonul.
Se toarnă sosul peste scoici.
Recomandare de vin: pentru o dimensiune suplimentară a aromei cu acest fel de mâncare clasic de crustacee, încercați un pinot gris. Exemple interesante ies acum din Oregon.