Scoici cu sos de cremă de usturoi prăjit
Scallops cu sos de cremă de usturoi prăjită este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 385 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi, Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola, și Rigatoni de pui și brânză cu sos de cremă de usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Lingurați 3 linguri de ulei de măsline peste părțile tăiate ale capului de usturoi; înfășurați bine în folie de aluminiu.
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când usturoiul este moale, aproximativ 30 de minute; se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Strângeți căței de usturoi prăjiți într-o cratiță; turnați bulionul de pui în cratiță și folosiți o furculiță pentru a zdrobi usturoiul în stoc. Gatiti stocul la foc mare pana cand lichidul este redus in volum la jumatate, aproximativ 10 minute. Amestecați crema în stoc și scoateți-o de pe foc; deoparte.
Topiți untul cu 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați scoicile cu sare și piper; căutați în amestecul fierbinte de unt și ulei până la opac, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți imediat de pe foc.
Se amestecă sucul de lămâie în sosul de smântână; lingură imediat pe 2 farfurii. Aranjați scoicile pe farfurii.
Garnisiți cu pătrunjelul pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.