Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, apă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui în sos de vin alb cu ciuperci, Pui și ciuperci într-un sos de vin alb de usturoi, și Pui și ciuperci în smântână și sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți firimiturile de pâine pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devin aurii palide, 6 până la 8 minute, apoi aruncați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Brânză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Fierbeți vinul, apa, ceapa, frunza de dafin, sarea și piperul într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, neacoperită, 5 minute, apoi adăugați scoici și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când sunt fierte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Piper
Ceapă
Apă
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Transferați scoicile într-un platou cu o lingură cu fante pentru a se răci, întorcând orice ceapă în tigaie, apoi fierbeți lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 1 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
5
Se toarnă lichidul de gătit printr-o sită într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Gatiti ciupercile in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand majoritatea ciupercilor lichide degajate se evapora, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Bateți împreună smântâna și gălbenușul într-un castron rezistent la căldură. Topiți 2 linguri de unt într - o cratiță curățată de 2 1/2 până la 3 litri la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
8
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați lichid de gătit redus într-un flux, amestecând constant. Întoarceți tigaia la căldură și fierbeți, amestecând, 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
9
Se toarnă sosul într-un flux lent în amestecul de smântână, amestecând constant, apoi se toarnă sosul înapoi în tigaie și se fierbe, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
10
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
11
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
12
Se amestecă scoici și ciuperci în sos, apoi se împarte între scoici de scoici sau ramekine și se presară cu amestec de pesmet. Dacă folosiți coji, întindeți sare kosher uniform într-o tigaie mare de mică adâncime, apoi cuibăriți cojile în sare. Dot scoici cu restul de 2 linguri de unt, apoi se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ciuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Unt
Coji De Paste
Sos
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
14
* Disponibil la Bridge Kitchenware (800-274-343
1
* Amestec de scoici pot fi făcute (dar nu spooned în scoici sau ramekins) 1 zi înainte și refrigerate, acoperite. Reîncălziți într-o cratiță la foc moderat înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.