Scoici coapte la tigaie pe Linguine cu sos de smântână de roșii
Această rețetă servește 2. Dacă $2.85 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Scallops Pan-Seared pe Linguine cu sos de roșii-smântână ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 384 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ghimbir, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scallops Pan-ars pe Linguine cu sos de cremă de roșii, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Scoici prăjite în tigaie cu sos de roșii șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o tigaie medie; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Scurgeți amestecul printr-o sită fină într-un castron, rezervând lichid; aruncați solidele.
Întoarceți amestecul de vin în tigaie.
Adăugați smântână; gatiti la foc mediu 1 minut.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul. Se amestecă roșiile, 2 linguri de coriandru, 1/4 linguriță de sare și piper.
Adăugați linguine; aruncă bine. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu 1/8 linguriță de sare. Aranjați scoicile în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Adăugați scoici la amestecul de paste; aruncați ușor pentru a combina.
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.