Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici cu salată de orez din sud-vest. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, lime, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici coapte cu salată de orez din sud-vest, Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, și Scoici Arse Pe Orez Picant De Șofran.
Instrucțiuni
1
Strângeți sucul din jumătate de tei într-un castron mare; adăugați 1 linguriță ulei de măsline, 1/2 linguriță praf de chili și 1/4 linguriță sare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ulei De Măsline
Suc
Var
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați fasole, porumb, roșii, scallions și coriandru; aruncați ușor pentru a combina. Se amestecă orezul fiert și se aruncă până se combină bine. Acoperiți ușor și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Ceapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Fasole
Porumb
3
Combinați restul de 1 linguriță de ulei de măsline, restul de 1/2 linguriță de praf de chili și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mare. Pat scoici uscat cu un prosop de hârtie, și se adaugă la amestecul de ulei, se clatina pana se acopera bine. Strângeți 2 lingurițe de suc din restul de lime într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ulei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Suc
Var
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aranjați scoicile în tigaie, cu părțile plate în jos (asigurați-vă că nu se ating sau se vor aburi, nu se vor arde corect). Gatiti 23 de minute pe fiecare parte pana se rumeneste usor si opac in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Stropiți scoici cu suc de lămâie rezervat și aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de orez uniform între 4 feluri de mâncare și acoperiți fiecare porție cu 4 scoici.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.