Scoici arse peste salată de slănină și spanac cu vinetă de cidru
Scoicile arse peste salată de slănină și spanac cu vinaigretă de cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de cidru de mere, scoici de mare, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici arse și prăjituri de porumb cu vinaigretă de slănină, Scoici coapte cu spanac și slănină, și Scoici de mare Jumbo arse cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinaigretă cu ghimbir de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cidrul și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 9 minute).
Gătiți slănina într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Adăugați șalotă tocată în picături în tigaie; saut 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă amestecul de cidru, oțetul de cidru, 1/4 linguriță sare și piper negru.
Combinați slănina, mărul Granny Smith, ceapa și spanacul într-un castron mare.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, pudră de curry și piper roșu într-un castron mic.
Presărați amestecul de sare uniform pe ambele părți ale scoicilor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Stropiți amestecul de cidru peste amestecul de spanac; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 2 1/2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 5 scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.