Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 301 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, boia de ardei, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Japoneze (Sake Aburit Scoici), Scoici Aburite, și Portugheză Aburit Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă pasta de roșii, ardeiul și oregano și se gătește, amestecând, până când amestecul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vinul, sucul de scoici și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere și adăugați cartofii; gătiți până aproape fraged, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați scoicile în oală, acoperiți și gătiți până când încep să se deschidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă varza și restul de 1 lingură de unt. Acoperiți și continuați să gătiți până când toate scoicile se deschid șicartofii sunt fragede, încă 4 până la 5 minute. (Aruncați scoicile care nu se deschid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Împărțiți scoicile, varza și cartofii între boluri folosind o lingură cu fante. Se acoperă cu bulionul și se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.