Scoarță de foc de tabără din Backwoods

Scoarță de foc de tabără din Backwoods
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Backwoods Bonfire Bark. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 211 calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână arahide prăjite, ciocolată semidulce, marshmallows și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Easter Bark: Two Ways (Creme Egg Bark & Jelly Bean Bark), Bonfire Dinners și Bonfire Cider.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un bol care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Puneți la microunde la putere maximă timp de 1 minut; se amestecă. Pune la microunde cu 1 minut mai mult la intervale de 20 de secunde până se topește; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Răspândiți la 1/4 inchi. grosime pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Presărați imediat biscuiți, bezele și alune peste ciocolată; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru LegarePentru Legare
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Răciți până la fermitate. Rupeți sau tăiați în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Bark. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista