Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran

Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran
Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, sare și piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran, Scaloppine de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, și Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți 1/2 lingură de unt cu 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați vițelul și sotati până când sunt fierte și aurii, aproximativ 45 până la 60 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați vițelul într-un platou și cort cu folie pentru a-l menține cald. Repetați cu vițelul rămas, adăugând mai mult unt și ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Topiți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciupercile și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Se presară sare și piper și se sotează până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
7
Adăugați vinul, bulionul și șofranul și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
VinVin
8
Adăugați smântâna și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
9
Adăugați mazărea și readuceți sosul la foc mic. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
MazăreMazăre
10
Se toarnă sosul peste vițel și se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SosSos
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista