Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran

Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, sare și piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran, Scaloppine de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, și Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți 1/2 lingură de unt cu 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați vițelul și sotati până când sunt fierte și aurii, aproximativ 45 până la 60 de secunde pe fiecare parte.
Transferați vițelul într-un platou și cort cu folie pentru a-l menține cald. Repetați cu vițelul rămas, adăugând mai mult unt și ulei în tigaie, după cum este necesar.
Topiți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Adăugați ciupercile și șalotele.
Se presară sare și piper și se sotează până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul, bulionul și șofranul și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Adăugați mazărea și readuceți sosul la foc mic. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste vițel și se servește cu pene de lămâie.