Scallop-plăcintă cu orez sălbatic într-o crustă de alune

Scallop-plăcintă cu orez sălbatic într-o crustă de alune
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 471 calorii. Dacă $2.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoică-plăcintă de orez sălbatic într-o crustă de alune ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, scurtare, eșalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, Salată de scoici și mere cu sos de alune, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează mai întâi 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și scurtare și pulsați de 5 sau 6 ori sau până când se sfărâmă. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat 5 linguri de apă și procesați până când aluatul formează o bilă și se separă de părțile laterale ale vasului, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ciuperci și șalotă; saut 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați scoici la tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Bateți împreună amidonul de porumb și vinul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Combinați amestecul de amidon de porumb, smântâna și brânza într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de ciuperci, scoici, orez și ingredientele rămase. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
OrezOrez
11
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare jumătate până la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Așezați o jumătate de aluat în fundul unei caserole de 2 litri ușor unsă. Lingură amestec de scoici peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
13
Așezați cealaltă jumătate de aluat peste umplutură, ciupind pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Tăiați fante în partea de sus a crustei cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
15
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
17
Notă de vin: pot împerechea altceva decât Riesling? Cu dulceața alunelor, a scoicilor și a sosului, m-aș îndrepta direct spre o sticlă din Germania, în regiunea Mosel. Ceva de genul Fritz Haag Brauneberger Juffer-Sonnenuhr Riesling Kabinett 2001 ($27). -- Steven Geddes
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
RieslingRiesling
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
VinVin

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista