Scallop-plăcintă cu orez sălbatic într-o crustă de alune
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 471 calorii. Dacă $2.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoică-plăcintă de orez sălbatic într-o crustă de alune ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, scurtare, eșalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, Salată de scoici și mere cu sos de alune, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsează mai întâi 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și scurtare și pulsați de 5 sau 6 ori sau până când se sfărâmă. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat 5 linguri de apă și procesați până când aluatul formează o bilă și se separă de părțile laterale ale vasului, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci și șalotă; saut 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
5
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați scoici la tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Bateți împreună amidonul de porumb și vinul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Combinați amestecul de amidon de porumb, smântâna și brânza într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Brânză
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de ciuperci, scoici, orez și ingredientele rămase. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Orez
11
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare jumătate până la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
12
Așezați o jumătate de aluat în fundul unei caserole de 2 litri ușor unsă. Lingură amestec de scoici peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
13
Așezați cealaltă jumătate de aluat peste umplutură, ciupind pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
14
Tăiați fante în partea de sus a crustei cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
15
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
17
Notă de vin: pot împerechea altceva decât Riesling? Cu dulceața alunelor, a scoicilor și a sosului, m-aș îndrepta direct spre o sticlă din Germania, în regiunea Mosel. Ceva de genul Fritz Haag Brauneberger Juffer-Sonnenuhr Riesling Kabinett 2001 ($27). -- Steven Geddes
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.