Savannah papioane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 28 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 302 calorii. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână 2 Un Pachet de foietaj, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Savannah Papioane, Savannah Red Rice, și Savannah Red Rice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lăsați patiseria să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute sau până când este ușor de rulat. Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
2
Rulați într-un pătrat de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
3
Tăiați pătratul în jumătate cu o roată de patiserie canelată.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru umplere: zdrobiți pasta de migdale într-un bol mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Adăugați gălbenușul de ou, zahărul brun și laptele. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
7
Întindeți umplutura peste 1 jumătate de patiserie*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
8
Așezați jumătatea de patiserie rămasă deasupra umpluturii. Folosind roata de patiserie canelată, tăiați aluatul transversal în paisprezece benzi late de 1 inch. Apoi tăiați fiecare bandă în jumătate transversal pentru a face 28 de bucăți. Răsuciți fiecare piesă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Așezați răsuciri la aproximativ 2 inci distanță pe foi de prăjituri căptușite cu folie sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
10
Periați răsucirile cu albuș de ou ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
11
Se presară cu zahăr (zahăr grosier, dacă este disponibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
12
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați pe rafturi pentru a se răci.
14
Se servește cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Ciocolata
15
* Umplutura de migdale va fi foarte rigidă. Pentru a ușura răspândirea, aruncați o bucată de umplutură uniform peste patiserie. Pulverizați o bucată de hârtie cerată cu spray de gătit antiaderent. Apăsați uniform pasta de migdale pe întregul aluat. Pulverizați hârtie cerată de câte ori este necesar pentru a preveni lipirea umplerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pastă De Migdale
Migdale
Aluat
16
Într-o cratiță se amestecă împreună zahăr, amidon de porumb și sare. Crumble batoane de bomboane în 1 la un moment dat. Se amestecă treptat crema. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste ciocolata. Temperați gălbenușul de ou cu 1/2 cană de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Amidon De Porumb
Ciocolata
Sos Fierbinte
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
17
Adăugați înapoi în oală și gătiți și amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și se toarnă într-un bol de servire. Orice sos rămas poate fi turnat în cupe de cremă, refrigerat și servit ca budincă.