Saut euro ed spanac cu ciuperci
Saut spanac ed cu ciuperci este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sparanghel saut, ed, Fasole verde saut, saut, ed, și Zahar Snap Mazare Saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti si amestecati 3 pana la 5 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați spanac; gatiti si amestecati la foc mediu 4 pana la 5 min. sau doar până când spanacul este ofilit.
Se amestecă piperul; se presară cu brânză.